Emplaaans

-Learn from yesterday, Live for today, Hope for tomorrow-

Just nu

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen med Leia intill mig. Min älskade lilla kisse. Hon sover i min säng nästan varje natt nuförtiden. Hon får mig alltid så glad. 
Fy vad jag älskar katter asså! Haha!  
 
Min lilla knasboll ♥
 

Nya skor!

Kategori: Allmänt

Köpte ett par välbehövliga uggs från Skopunkten idag. Mina förra uggs gick sönder så det var dags att köpa ett par nya till vintern. För finns det något mysigare än att stoppa ner fötterna i ett par lurviga uggs? Jag tror faktiskt inte det, haha.
Dom kostade 249:- men mamma köpte också ett pat skor så då blev det halva priset på mina. Så ungefär 125 spänn bara! As bra!

Haul

Kategori: Allmänt

Jag och mamma var på Bromma Blocks idag. Mamma skulle leta efter något att ha på sig nästa helg när hon ska på teater med sina vänner. Fast som vanligt så hittade hon inget men det gjorde däremot jag, hihi.

På Cubus hittade jag den här jättemysiga tröjan för endast 99 kronor! Sen åkte vi till City gross och där köpte jag hårfärg och ett nagellack. 
Jag har äntligen bestämt mig att färga håret rött igen. Jag har velat fram och tillbaka i flera månader, haha. Men nu har jag som sagt äntligen bestämt mig!



Halloweentårta!

Kategori: Allmänt



Kyrkogården

Kategori: Allmänt

Jag och mamma var iväg och tände ljus på mormor, morfar och pappas gravar för ett tag sen. Det var så himla vackert! Det såg ut som om alla stjärnor hade fallit till marken och lös upp hela kyrkogården. 
Mamma frågade mig häromdagen vad det är som jag kommer ihåg starkast av pappa och det första som jag tänkte på var hans varma, prassliga kramar. Pappa hade väldigt ofta på sog sin seglarjacka och jag kommer liksom precis ihåg hur det kändes att få en stor, varm kram när pappa hade på sig den jackan.. Lite konstigt kanske men det sitter som en sten i minnet på mig.
 
Jag är så himla rädd att jag en dag inte kommer komma ihåg dom där kramarna.. Vad fan ska man ta sig till då?