Emplaaans

-Learn from yesterday, Live for today, Hope for tomorrow-

Middag

Kategori: Allmänt

Mamma provade att göra lite Thai inspirerad middag idag. Det blev faktiskt jättegott!
 
 

skolan

Kategori: Allmänt

Det har väl hänt ganska mycket med skolan sen jag skrev sist.
Jag var i skolan dom första sju dagarna. Men sen hände något. Jag orkade bara inte med att ha press på mig. Jag gick helt in i väggen och grät varje dag och mådde så jävla dåligt. Så jag var hemma i 20 dagar. Min doktor sa till mig och mamma att det viktigaste var att jag var glad så vi skulle släppa ångesten med skolan och bara göra saker som gjorde mig glad. Då vände det ganska rejält för både mig och mamma. För mamma har ju också mått dåligt av det här. Hon försökte att vara positiv och pusha mig men jag var bara nere och ville ingenting. 
Så vi bestämde möte med skolan och kom fram till att jag ska ha anpassad studiegång.
 
Så nu går jag bara i skolan måndag och fredag och har bara Form, bild och svenska. Och dom resterande dagarna praktiserar jag på ett hunddagis. 
 
Fifty, Ingo, Clinton & Milo ♥
 
 
 
 
 
 
 

ONT!

Kategori: Allmänt

I förmiddags när mamma skulle åka till jobbet så startade inte bilen. Då ringde hon mig och frågade om jag kunde komma och putta så hon kanske skulle kunna starta den när den rullade ner för backen. Så jag gick till parkeringen och började putta men det hände typ ingenting.. Som en ren slump så kom två vi känner åkandes i en bil. Så vi stoppar dom och frågar om dom kan hjälpa till att putta. Och det kunde dom. Så när vi står där och puttar på bilen (som väger typ överdrivet mycket) så händer något med mitt knä. Det klickar till och det känns så jävla obehagligt och gör så farbaskat ont! Jag haltar bort från bilen och allt blir så jävla tyst, alla ljud blir liksom dova. Det känns som om jag ska svimma så jag öppnar bildörren och sätter mig ner. Efter ett tag kommer ljudet tillbaka och jag sitter där och typ försöker att inte tänka på att mitt knä gick ur led alldeles nyss, för då skulle jag definitivt svimma av. 
 
Det här hände för 8 timmar sen och det gör fortfarande ont och är jätte ömt. Får hoppas att det känns bättre imorgon! 
 
Inte för att man ser något på den här bilden, men måste typ stå så för att det inte ska göra så ont..
 

En månad

Kategori: Allmänt

Idag är det en hel månad sen jag bloggade sist! Vet inte varför jag inte har bloggat egentligen.. Det har bara blivit så helt enkelt.
Men tänkte iallafall börja uppdatera igen! Yeey!
 
Kan väl börja med att säga att jag är sjuk, har värsta jobbiga förkylningen.. suck! Får hoppas att jag mår bättre till helgen då jag har planer med vännerna! Jag ska verkligen alltid bli sjuk vid fel tillfällen.. 
Men måste sova nu, får inte vända på dygnet nu när jag är hemma och är sjuk! 
 
Gonatt!