Emplaaans

-Learn from yesterday, Live for today, Hope for tomorrow-

Midsommarafton

Kategori: Allmänt

Min midommar firade jag med Mamma, Sandra och Niclas. Vi var ute på landet och firade nere vid vattnet. I år så var det vi i vårat område som höll i firandet. Mamma hade fått i uppdrag att fixa vinsterna till lotteriet. Och alla var jätte nöjda med vinsterna så det kändes ju bra. 
 
Vi har en tradition här på landet, och det är att varje år klä midsommarstången tillsammans. Men i år så blev det lite annorlunda.. Någon jävel hade nämligen stulit våran midsommarstång! Kvällen innan lägger någon fram den på Janssons äng för att vi nästa dag ska kunna klä den. Men på natten måste någon ha tyckt att det skulle vara kul att själa den.. jaja. Det var iallafall några snälla människor som gick ut i skogen och högg ner lite träd och fixade en ny provisorisk stång. men lite synd att den gamla är borta. Vi har liksom haft den i 50 år! 
 
Lite senare på kvällen precis efter vi hade ätit så blev våran lilla Easy jätte sjuk! Hennes ben kunde inte bära henne och hon föll bara ihop. När hon sen försökte resa sig upp så vinglade hon jätte mycket och det såg ut som om hon var full! Efter ett tag så spydde hon jätte mycket. Vi blev så himla rädda att vi skulle förlora henne! 
Vi skyndade oss in i bilen och åkte cirka 10 mil till djursjukhuset. När vi väl var där så hade Easy piggnat till lite och verkade må bättre. Men vi stannade och väntade på veterinären. 
När det var våran tur så undersökte veterinären henne och frågade massa frågor. Vi var så oroliga att det skulle vara något slags anfall. Men veterinären sa att hon trodde det var något med magen. Så hon gav Easy massa vätska i nackskinnet och rådet att bara ge henne kokt ris och fisk i ett par dagar. 
 
När vi kom hem sen så mådde hon mycket bättre! Hon busade och lekte lite men var fortfarande ganska trött. Men sen nästa dag så var hon helt normal och det har hon varit ända sen dess! Vi får hoppas att det var en engångshändelse! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: