Emplaaans

-Learn from yesterday, Live for today, Hope for tomorrow-

Helvetesnatten

Kategori: Allmänt

Vaknade inatt av att någon sparkade på en dörr i trapphuset. Han sparkade på dörren i flera minuter och det ekade i hela huset. Jag gick in till mamma som också hade vaknat av oljudet. Vi gick ut till hallen och kollade i titthålet i dörren. Men vi såg ingen där. Han var en våning ovanför oss. Vi stod där ett tag och lyssnade och tittade men det ända vi hörde var när han sparkade på dörren.
Vi hade ju ingen aning om vem det var. Det kunde ju vara en inbrottstjuv eller en mördare eller vad som hellst. Så vi var ju jätte rädda och skakiga.
Sen ringde vi polisen. Dom sa att dom skulle skicka någon. Vi fick vänta i cirka en kvart innan dom kom. Sen när dom väl var här så gick dom in och pratade med mannen i trapphuset. Vi försökte lyssna på vad dom sa men vi hörde inte så mycket. Efter någon minut så gick dom ner och ut till bilen. De stod där nere och diskuterade med varandra. Efter ett tag så gick dom in igen och upp till den dörren som han hade sparkat på. Då visade det sig att han hade nycklar dit och att han var inneboende hos en kille som bodde där... Fast den killen har vi inte sett på över ett halvår. Känns ju väldigt bra...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: